Golden Earring naar de Effenaar

Ticketmaster
Golden Earring naar de Effenaar
Golden Earring naar de Effenaar

Misschien wel de belangrijkste Nederlandse band ooit. Golden Earring vormt al vijf (!!) decennia het gezicht van de Nederlandse popmuziek. En wist je dat de mega hit ‘Radar Love’ (1973) al van middelbare leeftijd is, dit jaar wordt de plaat alweer 45 jaar oud. Geen andere band weet zo’n stevige stempel op verschillende tijdsgewrichten te drukken.

De wereldhits ‘Radar Love’ en ‘Twillight Zone’ brullen we nog allemaal mee, van jong tot oud. Golden Earring is onze nationale trots op rockgebied sinds de sixties. Barry Hay en zijn vaste maten zijn misschien een dagje ouder en brengen niet meer elk jaar een plaat uit, als ze langskomen is het ouderwets goed. Vanavond kan Eindhoven eindelijk weer eens een échte ouderwets knallende rockshow van The Golden Earring meemaken.

Golden Earring
Datum: 12 januari
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 15 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek