Goldlink naar de Melkweg (Extra concert)

Ticketmaster
Goldlink naar de Melkweg
Goldlink naar de Melkweg

D’Anthony Carlos, beter bekend bij zijn artiestennaam GoldLink, groeide op in DC. Een gebied waar continu reuring is en bovendien een kweekvijver voor verschillende muzikale invloeden. GoldLinks doel was om van deze invloeden één sound te maken die uniek en eenvoudig is, en bovenal door hemzelf gecreëerd. Met zijn laatste album ‘At What Cost’, dat hij in maart dit jaar uitbracht, is hij daar met vlag en wimpel in geslaagd. Doordat hij hiphop heeft vervlochten met disco en Afrikaanse invloeden heeft hij een unieke sound weten te creëren.

Goldlink
Datum: 29 November (Extra concert)
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Let op: De voorverkoop voor deze show start zaterdag 23 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek