Imagine Dragons naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Imagine Dragons naar Ziggo Dome
Imagine Dragons naar Ziggo Dome

De Amerikaanse band Imagine Dragons treedt op 19 februari 2018 op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert is onderdeel van hun EVOLVE World Tour waarvoor ze eerder al de Amerikaanse concerten bekend maakten. De tour staat in het teken van het nieuwe album EVOLVE. Vanaf begin 2018 trekt de Grammy-winnende en multi-platinum band door Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Imagine Dragons’ derde album EVOLVE verscheen dit jaar op 23 juni en werd wereldwijd een groot succes; zo behaalde het album het hoogste aantal streams in de eerste week voor een alternatieve rockband ooit. Het album werd al platinum in vijf landen, goud in nog eens twaalf landen en vergaarde tot nu toe meer dan een miljard Spotify streams. In de Verenigde Staten, waar EVOLVE dit jaar de enige rockplaat is die goud heeft behaald, stond de eerste single ‘Believer’ maar liefst twaalf weken op nummer 1 in de Alternatieve radiocharts en brak daarmee een eerder record (dat al dertien jaar stond!) voor het aantal draaibeurten. De opvolger ‘Thunder’ heeft tot nu toe al meer dan 331 miljoen streams behaald.

Imagine Dragons
Datum: Maandag 19 februari 2018
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 22 september om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek