Jaws of Love naar Bitterzoet

Ticketmaster
Jaws of Love naar Bitterzoet
Jaws of Love naar Bitterzoet

Jarenlang was Kelcey Ayer een van de zangers en songwriters van Local Natives. Nu gaat hij onder de noemer Jaws Of Love solo verder. Later dit jaar verschijnt zijn debuutalbum ‘Tasha Sits Close To The Piano’ en de eerste single daarvan heet ‘Jaws Of Love’. Dat nummer begint als een pianoballade en mondt uit in grootse indierock. Zelf zegt Ayer hierover: “It was such an awesome release making these songs, and that let me embrace who I feel like I am. It was wonderful to not have to explain myself to anyone. I have dark piano music in my heart and soul, and Jaws Of Love. is me at my truest self.”

Jaws of Love
Datum: 29 Januari 2018
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 15 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek