Kimbra naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Kimbra naar Paradiso Noord
Kimbra naar Paradiso Noord

De Nieuw-Zeelandse zangeres Kimbra Johnson werd wereldwijd bekend als de vrouwenstem in Gotye’s wereldwijde hitsingle ‘Somebody That I Used To Know’. Dat gaf haar de mogelijkheid om verder aan het solocarrière te werken. In 2011 verscheen het succesvolle debuutalbum ‘Vows’. De swingende popmuziek en haar soepele stem klinken als een samensmelting van de talenten die Björk, Santigold en Janelle Monaé zo bijzonder maken. Later dit jaar verschijnt de opvolger van ‘The Golden Echo’ uit 2014. ‘Sweet Relief’ is daar het eerste voorproefje van.

Kimbra
Datum: 27 November 2017
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 22 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek