Like Bat Out Of Hell naar Hedon

Ticketmaster
Like Bat Out Of Hell naar Hedon
Like Bat Out Of Hell naar Hedon

Het epische classic rockalbum Bat Out Of Hell, geschreven door muzikaal genie Jim Steinman en bekend van de gepassioneerde uitvoering door Meat Loaf, bestaat 40 jaar. De plaat geldt voor velen als de soundtrack van hun jeugd en is met 43 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd een van de best verkochte albums aller tijden.

Stergitarist Menno Gootjes van de progressive rock formatie Focus (Hocus Pocus, Sylvia, House Of The King) gaat met zijn ambitieuze project Like A Bat Out of Hell de uitdaging aan door het meesterwerk integraal live te vertolken: een primeur! Hiervoor heeft hij een uitgebreide band samengesteld met de beste muzikanten en de topvocalisten Martin van der Starre (Symfo Classics, Woodstock The Story, Jesus Christ Superstar), Mirjam von Eigen (onder meer bekend van de Elvis Presley Enterprises productie The Wonder Of You) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon, Karmaflow).

Verwacht niet alleen een volledige uitvoering van Bat Out Of Hell (met o.a. Paradise By The Dashboard Light en You Took The Words Right Out Of My Mouth), maar ook meer hits (I’d Do Anything For Love) en live-klassiekers (Rock And Roll Dreams Come Through) van Meat Loaf plus verrassende extra’s.

Like Bat Out Of Hell
Datum: 11 mei
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek