Memphis Maniacs naar Paradiso

Ticketmaster
Memphis Maniacs naar Paradiso
Memphis Maniacs naar Paradiso

e Memphis Maniacs hebben nauwelijks meer een introductie nodig, want de “Master of the Mashup” timmeren inmiddels al een ruim decennium zeer fanatiek aan de weg. Ze staan bekend om een daverende festivalshow, maar juist in de zalen pakken de Maniacs extra uit. Je weet namelijk nooit wat je precies kunt verwachten tijdens zo een clubtour, elk jaar bouwen de heren weer een nieuwe show waarbij ingenieuze mashups hand in hand gaan met een overrompelende performance, strakke lichtshow, origineel decor en verbazingwekkende outfits.

Memphis Maniacs
Datum: 16 Maart 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 15 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek