Michael Prins naar Rotown

Ticketmaster
Michael Prins naar Rotown
Michael Prins naar Rotown

Dat Michael Prins eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, is wel duidelijk. In 2013, na zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland, ging de carrière van Prins in de lift. Zijn single Close To You en album Rivertown Fairytales belandden hetzelfde jaar nog in de top-10 van de Album Top 100. Aansluitend tourde hij het hele land door.

Zijn derde studio-album, getiteld It’s Murder, Guilty On Killing Sweet Emotion, dat uitkomt op 13 oktober, is voor Prins een omslag in zijn vertrouwde manier van songwriting. ‘De plaat is opgenomen met een volledige band en geproduceerd onder leiding van Michael Prins zelf, met assistentie van Angelo de Rijke. Ook geen kleintje: het album is gemixt door Martin Pradler (o.a the Rolling Stones, John Mayer).

De najaarstour van Michael Prins, die uiteraard langs Rotown reist, brengt ook weer nieuws met zich mee. Prins zal zijn concert geven met een complete live-band. Op 24 november trapt hij zijn tour bij ons af!

Michael Prins
Datum: 24 november
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek