Michael Prins naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Michael Prins naar Tivoli Vredenburg
Michael Prins naar Tivoli Vredenburg

De Haarlemse singer-songwriter Michael Prins won vijf jaar geleden de tweede editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Geen geringe prestatie, want aan de finale deden onder anderen ook Maaike Ouboter en Lucas Hamming mee. Prins stopte op zijn vijftiende met school en heeft sindsdien bijna al zijn tijd in de muziek geïnvesteerd. Inmiddels heeft hij twee albums op zijn naam staan (een derde komt eraan) en talloze gedenkwaardige optredens. Afgelopen tv-seizoen zagen we Prins solo achter de piano excelleren in de muziekrubriek van DWDD, maar vanavond komt hij met volledige band!

Michael Prins
Datum: 25 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek