Nai Palm naar de Melkweg

Ticketmaster
Nai Palm naar de Melkweg
Nai Palm naar de Melkweg

Deze charismatische zangeres kennen we als frontvrouw van het Australische future soul-collectief Hiatus Kaiyote, waarmee ze regelmatig in NL te zien is en al tweemaal op North Sea Jazz stond. De band wordt op handen gedragen door artiesten als Questlove, Erykah Badu, Anderson.Paak en zelfs wijlen Prince en sleepte al twee Grammy-nominaties in de wacht. Het afgelopen jaar heeft ze gewerkt aan haar eerste solo-album ‘Needle Paw’, waarop de songs ontdaan zijn van alle lagen en de focus zich richt op haar krachtige stem, begeleid door haarzelf op akoestische gitaar. Na een paar try-outs beviel deze aanpak ook op het podium en plakt ze er een intieme tour aan vast. Dit wordt een mooi avondje!

Nai Palm
Datum: 12 November
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 22 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek