Rostam naar de Melkweg

Ticketmaster
Rostam naar de Melkweg
Rostam naar de Melkweg

Rostam herken je als een van de oprichters van ons aller geliefde Vampire Weekend! De Amerikaan met Iraanse roots vond je achter de keyboards, met vingers op de snaren of als backup vocalist, tot hij vorig jaar besloot de gitaar echt aan de wilgen te hangen en zijn solo-ambities volop na te streven. Zijn debuut Half-Light is een dromerige plaat geworden, een heuse verkenningstocht naar en door identieit – getuige singles als ‘Gwan’ en ‘Bike Dream’. Of in zijn eigen woorden: “Many of the songs on Half-Light feel as though they could have become Vampire Weekend songs, except that they go somewhere else entirely. My music is about identity. This album is about identity.”

Rostam
Datum: 11 November
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 22 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek