Sjako! naar Patronaat

Ticketmaster
Sjako! naar Patronaat
Sjako! naar Patronaat

Het van oorsprong Haarlems powerrock-trio slaagt erin een unieke mix tot stand te brengen tussen individueel vakmanschap, een experimenteel geluid en sterke liedjes. Sjako! geldt nog steeds als een van de meest invloedrijke bands uit de Nederlandse pop-rock scene. De legendarische albums ‘Livewire’ met de single Hurt en ‘2 Meter Sessies’ staan in menig lijstje van favoriete album. Met stuk voor stuk topmuzikanten heeft Sjako! een ijzersterke live-reputatie.

In 2016 vierde Sjako! twee keer feest: het 35-jarig bestaan én de release van de tiende langspeler “The Tenth”. Een feestje dat onder meer in het Patronaat werd gevierd. En omdat het zo leuk was, speelt Sjako! In 2018 gewoon weer in Haarlem.

Sjako!
Datum: Zo 14 januari
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek