The Dutch Queen Tribute naar de Effenaar

Ticketmaster
The Dutch Queen Tribute naar de Effenaar
The Dutch Queen Tribute naar de Effenaar

The Dutch Queen Tribute, vijf muzikanten met Queen als gedeelde liefde, brengen vanavond een ode aan de legendarische Britse rockers. Merijn van Haren en Kees Lewiszong (beide Navarone), Joost van Haaren (Anneke van Giersbergen, Krezip), Henk Jan Heuvelink (Marike Jager) en Bram van den Berg (Drive Like Maria, Krezip) spelen niet alleen de hits, maar ook minder bekende materiaal. Geen verkleedpartijen, maar een Stone Cold Crazy Modern Times Rock ‘n Roll Procession zoals Queen in hun hoogtijdagen.

The Dutch Queen Tribute
Datum: 21 september 2018
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 15 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek