The Lone Bellow naar Paradiso

Ticketmaster
The Lone Bellow naar Paradiso
The Lone Bellow naar Paradiso

The Lone Bellow maakt een mix van alternatieve country en folk. In 2013 kwam het titelloze debuutalbum uit, dat een bescheiden succes werd in de VS. Daarna ontving de band lovende recensies voor opvolger ‘Then Came The Morning’ (2015) geproduceerd door Aaron Dessner (The National). Deze plaat staat vol warme klanken en in sommige liedjes hoor je de herkenbare duisternis van The National terug. Met name de harmonieën van het trio uit New York zijn van een hoog niveau en doen denken aan bands als The Lumineers en Mumford & Sons. Onlangs verscheen de nieuwe plaat ‘Walk Into A Storm’ die ditmaal geproduceerd is door Dave Cobb (Chris Stapleton, Sturgill Simpson, etc.). Op 26 januari zijn Zach Williams (gitaar/vocals), Kanene Donehey Pipkin (multi-instrumentalist) en Brian Elmquist (gitaar) weer terug in Paradiso.

The Lone Bellow
Datum: 26 Januari 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets vanaf 22 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek