Tim Akkerman naar de Effenaar

Ticketmaster
Tim Akkerman naar de Effenaar
Tim Akkerman naar de Effenaar

Tim Akkerman brengt een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen. Springsteen is al sinds Tim’s jonge jaren een inspiratie. De songs The River en Badlands staan aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling:

“De combinatie van zijn verhaal als artiest die zijn hart volgt en zijn positieve energie bij elk live optreden maken hem voor mij een uniek persoon” aldus Tim.

Altijd al heeft Tim de songs van Springsteen live willen performen. Nu is het moment aangebroken om samen met zijn band een set te brengen die in het teken staat van The Boss. Het zal een avond worden waar alle monumentale maar ook de intiemere songs langskomen.

Tim Akkerman
Datum: 09 maart
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Let op: De voorverkoop voor deze show start 23 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek