Tim Akkerman naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Tim Akkerman naar Tivoli de Helling
Tim Akkerman naar Tivoli de Helling

Tim Akkerman brengt een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in ‘Tim Akkerman sings The Boss’! De oud-zanger van de Haagse rockband Di-rect is al zijn hele leven fan van Springsteen, sterker nog: songs als The River en Badlands staan volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling. Altijd al heeft Tim het werk van zijn grote inspirator live willen brengen, en met deze tour wordt die droom werkelijkheid. Vanzelfsprekend treedt Tim Akkerman vanavond op met een volledige band: verwacht alle monumentale nummers van The Boss, maar ook de intiemere songs komen langs!

Tim Akkerman
Datum: 10 maart
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek