$uicideboy$ naar de Melkweg

Ticketmaster
$uicideboy$ naar de Melkweg
$uicideboy$ naar de Melkweg

Het uit New Orleans afkomstige rapduo $uicideboy$, bestaande uit $crim en Ruby da Cherry, is terug met vijf nieuwe hoofdstukken van hun ‘Kill Yourself’ saga. Toen de twee in 2014 hun samenwerking startten resulteerde dit in een donkere underground (t)rapstyle, ook wel omschreven als horrorcore glitch trap. Het nieuwe werk dat de titels ‘The Faded Stains Saga’, ‘The Suburban Sacrifice Saga’, ‘The Fall of Idols Saga’, ‘The Deep End Saga’ en ‘The Infinity Saga’ draagt, verraadt dat er een nog donkerdere laag onder de oppervlakte loert dan dat je van de twee neven gewend bent.

$uicideboy$
Datum: 11 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 22 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek