All Tvvins naar Rotown

Ticketmaster
All Tvvins naar Rotown
All Tvvins naar Rotown

Nee, Conor Adams en Lay Kaye, samen het Ierse synth-pop duo All Tvvins, zijn niet écht een tweeling. In muziektermen kun je echter spreken van een ‘zo goed als’. Zodra Adams en Kaye samen in de studio duiken, lijken de hitgevoelige liedjes haast uit de lucht te vallen. All Tvvins is alles wat bands als Phoenix, Everything Everything en Foals goed maakt in tweevoud: verdraaid pakkende indiepop met een rijkdom aan hooks die zich in de bovenkamer nestelen.

Adams en Kayes speelden in het verleden in experimentelere bandjes als Adebisi Shank en The Cast of Cheers, dus ook voor henzelf is de overstap naar pure pop een aangename verrassing geweest. Het leverde een geweldige plaat op in IIVV, een samenwerking met landgenoot James Vincent McMorrow en een tour met Editors. Daar kun je mee thuiskomen. Er ligt alweer nieuw materiaal op de plank voor All Tvvins: nieuwe single Anything is een soepele, dansbare song vol exotische klanken.

All Tvvins
Datum: 4 maart
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30
Voorverkoop start 29 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek