Amsterdam Faya Allstars & New York Ska Jazz Ensemble naar Patronaat

Ticketmaster
Amsterdam Faya Allstars & New York Ska Jazz Ensemble naar Patronaat
Amsterdam Faya Allstars & New York Ska Jazz Ensemble naar Patronaat

Neem een smeltkroes, giet daar een flinke hoeveelheid ska, jazz, latin en reg-gae in, voeg een snufje surf en rock toe, breng dit mengsel op een hoog vuur aan de kook, dan krijg je de unieke “Jamaican jazz to the max” sound van de Amsterdam Faya Allstars. Na de lancering van hun eerste EP in 2012 tourden de Allstars door Duitsland, België, Frankrijk en Nederland, waar ze onder meer op Lowlands, Jazz in Duketown en Zwarte Cross gestaan hebben. De band bestaat uit gedreven musici uit alle windstreken. Met een Surinaamse bassist, een Indo-blazerssectie, een Antilliaanse drummer, een gitarist uit Uruguay en een Armeense concertpianist vormen de Allstars een afspiegeling van kleurrijk Amsterdam, thuisbasis van de band. Een echte smeltkroes dus, die een spannende muzikale kruisbestuiving mogelijk maakt.

De Amerikaanse band The New York Ska-Jazz Ensemble (NYSJE) tourt al sinds 1994 door Europa, Canada, Amerika en Zuid Amerika en schitterde op grote festivals over de hele wereld, waaronder het Nederlandse North Sea Jazz Festival. Zij brengen een energieke mix van dance hall, reggae, rock steady en jazz. Van creatieve originals tot ska interpretaties van jazz standards. Verwacht veelzijdige energieke en muzikale explosies op het podium!

Amsterdam Faya Allstars & New York Ska Jazz Ensemble
Datum: Wo 20 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek