Anastacia naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Anastacia naar De Oosterpoort
Anastacia naar De Oosterpoort

Poplegende Anastacia – de fantastische stem achter hits als I’m Outta Love en Left Outside Alone – komt in april 2018 naar Groningen voor haar gloednieuwe tour, Evolution. Met meer dan 30 miljoen verkochte platen wereldwijd is Anastacia één van de meest herkenbare stemmen van deze tijd. Tijdens de nieuwe tour viert ze haar zevende, gelijknamige album Evolution. Op 22 april 2018 komt ‘de kleine vrouw met de enorme stem’ terug naar de Grote Zaal van De Oosterpoort.

Anastacia op haar best
Na een ongelofelijk succesvolle Ultimate Collection Tour in het seizoen 2016-2017 is Anastacia is op haar best terug met Evolution. Het album, dat in Stockholm is opgenomen met producer Anders Bagge (die onder meer werkte met Celine Dion, Janet Jackson en Madonna) en zijn team van Baggpipe Studios, staat voor een terugkeer van de ‘oude’ Anastacia: boeiende rocknummers afgewisseld met catchy poptracks en gevoelige ballads, allen gekenmerkt door haar herkenbare stem en het met krachtige geluid wat daarbij hoort.

Levensreddend onderzoek naar borstkanker
Tijdens de Ultimate Collection Tour kondigde Anastacia een partnerschap aan met Cancer Research UK. Ze deed een persoonlijke donatie aan het goede doel om ze te helpen meer levensreddend onderzoek te kunnen doen naar borstkanker, nadat ze deze ziekte zelf twee keer overwon. Anastacia wil haar fans en vrienden aanmoedigen om ook te doneren en zo te helpen om fondsen op te zetten voor onderzoek naar borstkanker om de kans op overleven te vergroten.

Anastacia: “I am so excited to be coming back to Europe and performing Evolution. I recorded the album while I was on the road touring the Ultimate Collection, and I’m really looking forward to sharing these songs with my fans.”

Anastacia
Datum: Zondag 22 april
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 29 september om 11:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek