Artvark naar Willem Twee

Ticketmaster
Artvark naar Willem Twee
Artvark naar Willem Twee

Op zoek naar de nimmer gevonden truffel snuift en giert Artvark weer, onderneemt een lange reis door de aarde, stopt slechts af en toe om op adem te komen, om vervolgens snel weer door te sto- men. Vele diepe lagen in het stof worden aan- geboord en gehoord. De sax wordt een boor, een hamer, een kruiskop, een tang die de noten buigt, vervormt, verenigt, verplettert en in het samenzijn met de andere saxen zich ontwikkelt tot een caleidoscopische tijdmachine.

Na diverse samenwerkingsprojecten brengt Artvark in het najaar van 2017 weer een CD uit puur als kwartet: TRANCE. Dit keer geen eclectisch programma zoals we van Artvark gewend zijn, maar één verhaal in één adem. Vanuit één toon belandt de luisteraar langzaam via een pulserend ritme in een caleidoscopisch weefsel van over elkaar buitelende melodieën en kleurrijke samenklanken.

Artvark wil en zal vervoeren middels patronen, boeien van het begin tot het einde, zichzelf vergeten om op te gaan in een groter geheel en het publiek daarin meenemen.

Artvark
Datum: vr 20 oktober
Zaal: Willem Twee
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek