Bear’s Den naar de Effenaar

Ticketmaster
Bear’s Den naar de Effenaar
Bear’s Den naar de Effenaar

Al sinds 2012 pakt Bear’s Den menig festival en popzaal in met hun diepzinnige en liefdevolle herfstliedjes. Al sinds 2012 pakt Bear’s Den menig festival en popzaal in met hun diepzinnige en liefdevolle herfstliedjes. De briste band komt voort uit de West-Londense folkscene waar ook bands als Mumford & Sons en Noah and the Whale uit voortkwamen. De tedere, door akoestische gitaar en banjo gedreven liedjes worden begeleid door de lichte snik van frontman Andrew Davie. De laatste keer dat Bear’s Den in Nederland speelde was het voor een ram uitverkocht 013 en op Down The Rabbit Hole festival. Nu komt deze zingende beer met warm stemgeluid de grote zaal van de Effenaar ongetwijfeld kippenvel bezorgen.

Bear’s Den
Datum: 16 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur
Voorverkoop start: do 28 sep ’17

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek