Black Veil Brides & Asking Alexandria naar 013

Ticketmaster
Black Veil Brides & Asking Alexandria naar 013
Black Veil Brides & Asking Alexandria naar 013

Er komt vandaag een geweldige co-headline tour naar 013: Black Veil Brides slaan de handen ineen met Asking Alexandria! Black Veil Brides is altijd al een love-it-or-hate-it-band geweest. De Amerikanen zoeken de grenzen op door de pastiche van jaren ’80 heavy metal te vertalen naar hun alternatieve rockgeluid anno nu, met veel emotionele uithalen en gebalde vuisten. Love it or hate it dus, maar kneiter-aanstekelijke hits schrijven, dat kan ‘BvB’ wel. Asking Alexandria begon in de overvolle metalcore scene. Om op te vallen tussen de concurrenten koos de band ervoor juist wat te minderen op de breakdowns en meer te focussen op de melodie. Terecht, als je een zanger als Danny Worsnop in de gelederen hebt. Het leverde geweldige tracks op als ‘Not The American Average’ en ‘I Won’t Give In’. Enige show in de Benelux!

Black Veil Brides & Asking Alexandria
Datum: di 30 januari ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets vanaf 29 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek