Jools Holland naar ’t Paard

Ticketmaster
Jools Holland naar ‘t Paard
Jools Holland naar ‘t Paard

Jools Holland. Hij is niet alleen briljant pianist (speelt al vloeiend piano vanaf zijn 8e jaar) maar ook beroemd televisiepresentator van één van de meest invloedrijke t.v. programma’s van de wereld: ‘Later With Jools Holland’. Hier in schittert de Brit nu al tientallen jaren met een gigantische dosis flair – en bewijst hij telkens een uitmuntende neus voor muziek te hebben.

Zijn successen als muzikant begonnen echter al in de tweede helft van de jaren zeventig met de band Squeeze. Tegenwoordig produceert hij platen waarvoor zich rustig laat daarvoor omringen met de beste muzikanten ter wereld. Deze avond neemt Jools een vijfkoppige band mee met daarin o.a. zijn “boogiewoogie queens”, Ruby Turner en Louise Marshall. Beiden zijn gezegend met zó’n gouden strot dat we zo’n vermoeden hebben dat de kleine zaal verweest achterblijft, die zaterdag in maart.

Enter soul. Enter blues. Enter gospel. Enter Jools Holland!

Jools Holland
Datum: zaterdag 3 maart 2018
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek