Kraantje Pappie naar 013

Ticketmaster
Kraantje Pappie naar 013
Kraantje Pappie naar 013

Nederlands hiphopartiest en trots van het Noorden Kraantje Pappie blijft doorpompen! Nadat het Groningse fenomeen afgelopen zomer als een wervelwind over tientallen festivals en feesttenten raasde, komt Crane in maart opnieuw 013 op zijn kop zetten.

Kraantje Pappie (echte naam: Alex van der Zouwen) scoorde in de loop der jaren verschillende hits, zoals ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’ en ‘Weekend’ (samen met FeestDJRuud en Dirtcaps). Tracks die het eigenlijk overal goed doen: in de clubs, op festivals, tijdens studentenfeesten en uiteraard… in feesttenten.

In 2016 stond Kraan nog voor een volle Jupiler Zaal naar aanleiding van de release van Crane III; op Jiggy Djé z’n label Noah’s Ark. Nu nieuw materiaal onderweg is, is het tijd voor een nieuwe tour en daar mag 013 natuurlijk niet in ontbreken.

Kraantje Pappie
Datum: 10 maart
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 21:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek