Kraantje Pappie naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Kraantje Pappie naar De Oosterpoort
Kraantje Pappie naar De Oosterpoort

Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie, staat op 9 maart met een nieuwe show in zijn eigen stad. De hitmachine met de status van BN-er komt naar de Grote Zaal. Hiermee is De Oosterpoort de eerste in de reeks van zijn grootste clubtour ooit. De driedelige albumreeks Crane leverde cijfers op waar de gemiddelde rapper U tegen zegt. Met singles als Waar is Kraan?, Feesttent, Pompen en De Manier is de productieve Groninger inmiddels een ware hitmachine.

Meer dan een rapper
Met zijn muziek weet hij een breed publiek te trekken, maar zijn uitstraling zorgt ervoor dat hij zowel wordt gerespecteerd in de hiphopscene als in Hilversum. Kraantje Pappie staat namelijk niet alleen bekend als rapper, maar ook als tv-persoonlijkheid. Zo deed hij in 2016 mee aan Expeditie Robinson en ook in België is Kraantje een graag geziene gast.

Live-fenomeen
De wereld van Kraan reikt verder dan het Hoge Noorden. Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley, bezorgden hem een geweldige live-reputatie. Kraantje Pappie in De Oosterpoort is een garantie op feest!

Kraantje Pappie
Datum: Vrijdag 9 maart
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop start zaterdag 27 september om 19:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek