Machine Head naar 013

Ticketmaster
Machine Head naar 013
Machine Head naar 013

Machine Head is een begrip in de wereld van de harde gitaren. Liefhebbers van retestrak gespeelde metal weten al sinds de oprichting in 1991 van deze eigengereide groep uit Oakland dat ze van roestvrij metaal is gemaakt. Het iconische en verbluffende debuutalbum ‘Burn My Eyes’ uit 1994 katapuleert Flynn & co. meteen naar de eredivisie van de metal. Machine Head bivakkeert ruim twee succesvolle decennia later nog steeds aan de absolute top. Op ‘Through The Ashes Of Empires’ (2003) hervindt de band zich creatief. Ook albums als ‘The Blackening’ (2007) en ‘Bloodstone & Diamonds’ (2014)’ blijven van een bijzonder hoog niveau. Naast dit ijzersterke repertoire zal de Californische metalmachine vanavond ook nieuw materiaal spelen van hun nieuwe album ‘Catharsis’ dat in januari 2018 uitkomt.

Machine Head
Datum: ma 7 mei ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets vanaf 29 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek