Noel Gallaher’s High Flying Birds naar AFAS Live

Ticketmaster
Noel Gallaher’s High Flying Birds naar AFAS Live
Noel Gallaher’s High Flying Birds naar AFAS Live

Donderdag 19 april geeft Noel Gallagher met zijn High Flying Birds een concert in AFAS Live. Het concert is onderdeel van een tournee naar aanleiding van het nieuwe album ‘Who Built The Moon?’. De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 29 september om 11.00 uur.

‘Who Built The Moon?’ is het derde album van Noel Gallagher’s High Flying Birds en opvolger van het multi-platina album ‘Chasing Yesterday’ uit 2015. Het album, waar door fans reikhalzend naar wordt uitgekeken, verschijnt op 24 november. Door een intensieve, tweejarige creatieve samenwerking met de bekende producer, DJ en componist David Holmes vormt het album, gestoeld op de bekende mix van melodie, schrijversvakmanschap en bravoure, een balans tussen experimenteel en een jukebox van tijdloze invloeden.

Noel Gallagher’s High Flying Birds
Datum: Donderdag 19 april 2018
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20.00
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 29 september om 11.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek