Rockin’ The Blues in Boerderij

Ticketmaster
Rockin’ The Blues in Boerderij
Rockin’ The Blues in Boerderij

The Mascot Label Group is één van de meest prestigieuze blueslabels in de wereld. Tijdens de eerste editie van Mascot’s “Rockin’ The Blues” festival zullen de talentvolle bluesmuzikanten Eric Gales, Quinn Sullivan en Gary Hoey acte de présence geven. ‘A triple guitar hero extravaganza’. Verwacht een headline show van elke gitarist en een gitaarspektakel van de drie heren tijdens de ‘final jam’. Het is ook mogelijk om de sympathieke muzikanten persoonlijk te ontmoeten en persoonlijke items te laten signeren. Je kunt ook deelnemen aan een gitaar clinic, waarbij je vragen kunt stellen over technieken en het leven ‘on the road’.

Het idee om een Mascot Label Group festival op te zetten bestond al jaren in het hoofd van directeur Ed van Zijl. In maart 2018 wordt deze droom eindelijke werkelijkheid. De eerste editie van “Rockin’ The Blues” beloofd een memorabele avond te worden. In totaal staan er zeven shows in drie landen gepland en daarbij mag een concert in de Boerderij natuurlijk niet ontbreken. Het festival is ook bedoeld om nieuwe talenten een springplank te bieden. In 2018 staat de 18-jarige Amerikaanse gitarist Quinn Sullivan in de schijnwerpers. Gary Hoey was eerder met zijn band in de Boerderij te zien en ook Eric Gales draait alweer een tijd mee in de blues scene.

Rockin’ The Blues
Datum: vrijdag 16 maart 2018
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19.00
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek