Shob & Band naar de Boerderij

Ticketmaster
Shob & Band naar de Boerderij
Shob & Band naar de Boerderij

De veelzijdige bassist Shob heeft in zes jaar tijd ruim 1000 concerten op zijn naam staan. Hij werkte samen met muzikanten als Roger Biwandu (Joe Zawinul Syndicate), Patrick Rondat (G3), PapaGuyo (Sly & The Family Stone), J Halliday en Charles X, Eths. Zijn muziek is een smeltkroes van progressieve rock, funk en jazz/fusion.

Met zijn solo project stond hij in het voorprogramma van jazz grootheden als Scott Henderson, Jeff Berlin en Gary Novak. Daarnaast was hij te zien op grote festivals als Hellfest Open Air, Graspop en Wacken. Samen met zijn vriend en collega Morgen Berthet (drummer for Myrath, Klone, Eths, Kadinja) geeft Shob regelmatig masterclasses.

Shob & Band
Datum: zondag 22 april 2018
Zaal: Boerderij
Zaal open: 14:00
Aanvang: 14:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek