The Chainsmokers naar Ziggo Dome

Ticketmaster
The Chain- smokers naar Ziggo Dome
The Chain- smokers naar Ziggo Dome

Op zaterdag 17 februari 2018 geeft The Chainsmokers een show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert maakt deel uit van hun Europese tournee: Euro Memories…Do Not Open Tour.

Het Grammy-winnende duo kondigt vandaag, na het succes van hun Noord Amerikaanse tournee in maar liefst 40 steden, het Europese gedeelte van hun tour aan in 2018. Exact één jaar na een uitverkocht optreden in AFAS Live op 17 februari 2017 keert The Chainsmokers terug naar onze hoofdstad voor een concert in Ziggo Dome. Het afgelopen jaar ging in een sneltreinvaart voor de Amerikaanse producers Alex Pall en Drew Taggart. Nog voor de release van hun debuutalbum scoorde The Chainsmokers al een indrukwekkende lijst hits met onder meer Don’t Let Me Down (ft Daya), Closer (ft Halsey), Paris (ft Emily Warren) en Something Just Like This (met Coldplay). Het langverwachte debuutalbum Memories: Do Not Open verscheen afgelopen april en zorgde voor een derde plaats in de Nederlandse album top 100.

Het producersduo won vorig jaar een Grammy voor Best Dance Recording en werd onder meer genomineerd voor drie andere Grammy Awards, vier American Music Awards, twee Billboard Music Awards, twee Teen Choice Awards, twee MTV Video Music Awards and elf iHeart Music Awards. Ook is The Chainsmokers een graag geziene act op grote muziekfestivals als SXSW, Ultra en Coachella.

The Chainsmokers
Datum: Zaterdag 17 februari 2017
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang 20.00
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 29 september om 9:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek