Anastacia naar Paradiso

Ticketmaster
Anastacia naar Paradiso
Anastacia naar Paradiso

Vanaf het jaar 2000 bestormt Anastacia de hitlijsten met een haast oneindige lijst aan singles waaronder ‘I’m Outta Love’, ‘Paid My Dues’, ‘Left Outside Alone’ en ‘I Belong To You’. Haar carrière ging niet zonder slag of stoot, want maar liefst twee keer werd er borstkanker geconstateerd bij de Amerikaanse, die met haar opvallende en herkenbare stem vooruit bleef kijken. Net als de voorgangers staat het in september verschenen zevende album ‘Evolution’ bomvol stevige soulvolle pop-rocknummers zoals we van Anastacia gewend zijn. De bebrilde zangeres staat garant voor een indrukwekkend optreden.

Anastacia
Datum: 23 April 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek