Bumblefoot naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Bumblefoot naar de Nieuwe Nor
Bumblefoot naar de Nieuwe Nor

Bumblefoot, die naam zegt je misschien wel iets. Tussen 2006 en 2015 was hij (gedeeld) leadgitarist bij Guns N’ Roses. Maar bovenal is Bumblefoot een solo-artiest die bekend staat om zijn vindingrijke gitaarsolo’s en geweldige gitaarshreds (gitaarliefhebbers opgelet!). Met albums als ‘Uncool’, ‘Hands’ en ‘Normal’ heeft hij binnen de progressieve rock scene furore gemaakt en kan hij als gitarist in adem genoemd worden met artiesten als Mattias Eklundh, Buckethead en Steve Vai. Op donderdag 16 november komt Bumblefoot naar de NIEUWE NOR met als support-act Thank You Scientist.

Ron(ald Blumen)thal is beter bekend onder de naam Bumblefoot. Hij is zelf een productief songwriter en muziekproducent. In de afgelopen 20 jaar heeft hij getourd in ruim 40 landen, 9 albums op de markt gebracht en met verschillende artiesten en producers samengewerkt. Naast zijn indrukwekkende solo-carrière werd Bumblefoot in 2006 bandlid van de legendarische rockband Guns N’ Roses. Hierin speelde hij leadgitaar samen met DJ Ashba. Bumblefoot leverde met zijn geweldige gitaarspel een meer dan voortreffelijke bijdrage aan het album ‘Chinese Democracy’. In 2015 verlaat hij Guns N’ Roses om zich weer op zijn solo-werk te storten.

Bumblefoot
Datum: 16 November 2017
Zaal: Nieuwe Nor
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek