Celebrating David Bowie in Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Celebrating David Bowie in Tivoli Vredenburg
Celebrating David Bowie in Tivoli Vredenburg

Celebrating David Bowie is een groots opgezet concert waarbij zijn voormalige bandleden een eerbetoon brengen aan een van de grootste popsterren aller tijden. De bekendste leden van deze superband zijn toetsenist Mike Garson, zanger/gitarist Adrian Belew en gitarist Gerry Leonard, die bij elkaar opgeteld meer dan dertig jaar met David Bowie hebben gewerkt. Samen met andere topmuzikanten uit Bowie’s verleden brengen ze een spetterende show met als startpunt de vraag: Hoe zou de setlist eruitzien van een David Bowie-tournee in 2018? Verwacht hits, vergeten pareltjes en verrassende gastartiesten!

Celebrating David Bowie
Datum: 17 januari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek