Ceyl’an Ertem maar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Ceyl’an Ertem maar Tivoli Vredenburg
Ceyl’an Ertem maar Tivoli Vredenburg

anavond verwelkomen we de Turkse zangeres Ceyl’an Ertem voor haar debuutconcert in Utrecht. Ceylan Ertem heeft er al een divers parcours opzitten. Op jonge leeftijd sleepte ze een platencontract bij Sony/BMG binnen met haar popgroep Anima. Daarnaast verleende ze haar stem aan internationale jazzprojecten en schreef als singer-songwriter inmiddels haar vijfde soloalbum Yine de Amin bij elkaar. Haar fenomenale en creatieve stembeheersing combineert ze met eigenzinnige teksten gaan over haar sterke vrouwelijke voorbeelden en een gelaagd leven in het hedendaagse Turkije. Muziek die inspiratie haalt uit Turkse volksmuziek, maar met frisse en hedendaagse grooves. Ruig en kwetsbaar tegelijkertijd.

Ceyl’an Ertem
Datum: 15 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek