Clap Your Hands Say Yeah naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Clap Your Hands Say Yeah naar Paradiso Noord
Clap Your Hands Say Yeah naar Paradiso Noord

Clap Your Hands Say Yeah is het indierock-project van Alec Ounsworth. De Amerikaan vormde een band met mensen waar hij mee had gestudeerd en in 2005 brachten ze zelf hun eerste cd uit en verspreidden deze via internet. Het ging ineens hard toen David Bowie en David Byrne bij hun concerten waren gespot. De band bracht onlangs het vijfde studioalbum uit, ‘The Tourist’. Met een combinatie van synths, harmonica’s, akoestische gitaren en allerlei studio-effecten heeft Clap Your Hands Say Yeah opnieuw een sound gecreëerd die soms vergeleken wordt met Talking Heads en Arcade Fire, maar eigenlijk veel te eigen is om in een hokje geplaatst te worden.

Clap Your Hands Say Yeah
Datum: 15 Mei 2018
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek