Hayseed Dixie naar Burgerweeshuis

Ticketmaster

De Amerikaanse bluegrass coverband begon met AC/DC liedjes in een hillbilly jasje te steken, maar inmiddels heeft Hayseed Dixie de afgelopen jaren zo’n beetje elke rock-klassieker een eigen draai gegeven. De band speelt voornamelijk bluegrassversies van rockklassiekers uit de jaren zeventig en tachtig (denk aan: Led Zeppelin, Aerosmith en Bryan Adams), maar ook voor Strawberry Fields van The Beatles draaien ze hun mandoline, gitaar en viool niet om.
De vier heren doen overigens ook eigen nummers, vanzelfsprekend allemaal in hun gepatenteerde plattelands-partystijl die ze zelf rockgrass noemen. In april 2017 verscheen hun laatste album: Free Your Mind and Your Grass Will Follow

Hayseed Dixie
Datum: 7 maart
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00 uur
Aaanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek