Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra naar Paradiso

Ticketmaster
Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra naar Paradiso
Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra naar Paradiso

In zijn tv-show ‘Later… With Jools Holland’ biedt Jools Holland al 25 jaar vele artiesten een podium maar het zelf spelen zal hij waarschijnlijk nooit kunnen laten. Niet zelden schuift Jools Holland, begaafd blues- en boogie-woogie pianist, tijdens zijn shows even achter de piano. Ook keert hij jaarlijks met zijn befaamde Rhythm & Blues Orchestra, dat uit minstens twintig muzikanten bestaat, terug naar Paradiso, voor een tot in de puntjes verzorgde avond vol soul, blues, ska, jazz, pop en natuurlijk boogie-woogie.

Eind 2016 verscheen een compilatie-album met veel van de duetten die Jools samen met Ruby Turner heeft gedaan. Naast Ruby zelf sluiten deze keer ook onder anderen Gilson Lavis en Louise Marshall aan als gastvocalisten.

Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra
Datum: 14 April 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek