Kraantje Pappie naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Kraantje Pappie naar Tivoli Vredenburg
Kraantje Pappie naar Tivoli Vredenburg

Kraanhang verzamelen, want de Crane is er weer! De Groningse rapper Kraantje Pappie gaf in 2012 de Nederlandse hiphopscene een verfrissende injectie met zijn debuutalbum Crane, vol vernuftige wordplay op dubstep- en grimebeats. Inmiddels zijn we vele shows verder, dropte Kraan in 2015 drie ‘tussendoor’-albums tegelijk en kwam hij een jaar later met Crane III, waarvan ook de vette hit Pompen (8 miljoen YouTube-views!) afkomstig is. Nieuwe tracks zijn in de maak, dus trek je crainingspak aan en kom langs, want zoals Kraantje Pappie zelf al zegt: ‘Bijzijn is meemaken, feest maken zijn Crane’s zaken!’

Kraantje Pappie
Datum: 23 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek