Miss May I, Fit For A King, Void Of Vision en Currents naar de Melkweg

Ticketmaster
Miss May I, Fit For A King, Void Of Vision en Currents naar de Melkweg
Miss May I, Fit For A King, Void Of Vision en Currents naar de Melkweg

Met Miss May I, Fit For A King, Void Of Vision en Currents komt er een top-notch metalcore-package naar Melkweg. Miss May I zijn doorgewinterde veteranen te noemen, dankzij hun continue tourschema. Dat heeft de band geen windeieren gelegd, want het heeft ze een toegewijde fanschare opgeleverd. Het quintet heeft patent op een thrashy metalcoresound, met ontzettend veel power en melodie. Miss May I bracht deze zomer het langverwachte zesde studioalbum ‘Shadow Inside’. Ze komen samen met de Texaanse heavy-hitters Fit For A King, de Aussies in Void Of Vision en de upcoming djent-band Currents. Wie van snoeihard houd mag dit unieke package dus absoluut niet missen!

Miss May I, Fit For A King, Void Of Vision en Currents
Datum: 20 Januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek