Peach Pit naar Paradiso

Ticketmaster
Peach Pit naar Paradiso
Peach Pit naar Paradiso

“Sweet F.A.” oftewel, Sweet Fuck All is de naam van Peach Pit’s debuut EP uit 2016. Volgens de band een naam die leadzanger Neil Smith’s “love for the lazy life” omschrijft. De band uit Vancouver is ontstaan toen Smith en Chris Vanderkooy besloten een muzikale samenwerking aan te gaan. Peter Wilton en Mikey Pascuzzi sloten later aan om de posities van drums en bass op te vullen. Met hun “chewed bubblegum pop” beweegt de band zich in het genre van Mac Demarco en Homeshake. De band heeft al een flinke fanbase opgebouwd mede dankzij hun Ned Flanders-achtige outfits en eigenzinnige social media posts. Debuut album “Being So Normal” is net uit, en met hun laidback sound staan de mannen 6 februari in Paradiso.

Peach Pit
Datum: Dinsdag 6 Februari 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek