Sundara Karma + Blaenavon naar Bitterzoet

Ticketmaster
Sundara Karma + Blaenavon naar Bitterzoet
Sundara Karma + Blaenavon naar Bitterzoet

Sundara Karma is een indie- en artrockband uit Reading, Engeland. Her viertal bracht vorig jaar hun debuutalbum ‘Youth Is Only Ever Fun In Retrospect’ waarvan de single ‘Flame’ door 3FM werd uitgeroepen tot Megahit. Zanger Oscar Pollock is een excentrieke persoonlijkheid die moeiteloos grote menigtes om zijn vinger weet te winden.

Voorprogramma: Blaenavon
Het ook uit Engeland afkomstige Blaenavon kon je eerder dit jaar zien als voorprogramma van Two Door Cinema Club in Paradiso. De indierockers brachten eerder dit jaar hun debuutalbum ‘That’s Your Lot’ uit.

Sundara Karma + Blaenavon
Datum: Dinsdag 12 December 2017
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek