Suzanne Ciani naar Bitterzoet

Ticketmaster
Suzanne Ciani naar Bitterzoet
Suzanne Ciani naar Bitterzoet

Suzanne Ciani wordt vaak omschreven als de ‘Diva van de Electronische Muziek’ en de moderne versie van Chopin. De 71-jarige Italiaanse pianiste, componiste en sound designer was al op vroege leeftijd een pionier op het gebied van analoge electronica muziek. Ze werd liefst vijf keer genomineerd voor een Grammy, bracht 15 solo-albums uit en werkte met veel artiesten samen. Haar analoge, neo-klassieke muziek hoor je terug in talloze videogames, commercials en films. Dit jaar verscheen de documentaire ‘A Life In Waves’ over haar imposante carrière.

Suzanne Ciani
Datum: Zaterdag 4 November 2017Z
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek