The Underachievers naar Paradiso Noord

Ticketmaster
The Under- achievers naar Paradiso Noord
The Under- achievers naar Paradiso Noord

Het duo (bestaande uit AKTHESAVIOR & Issa Gold) groeide bij elkaar in de buurt bij Flatbush, Brooklyn op. Pas 4 jaar later na hun eerste ontmoeting in 2007, begon het duo hun raps serieus te nemen, en dat worp z’n vruchten. Het duo werd namelijk opgepikt door de producer Flying Lotus in 2012, en die hoefde maar 20 seconden van een nummer te luisteren, om vervolgens de keuze te maken hen te tekenen op het Brainfeeder label.

Het duo bracht in de afgelopen jaren 3 albums uit, en worden vaak in één adem genoemd met Pro Era (Joey Bada$$) en Flatbush Zombies.

The Underachievers
Datum: 18 Februari 2018
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek