Walter TV naar V11

Ticketmaster
Walter TV naar V11
Walter TV naar V11

De simpelste manier om het uit te leggen: Walter TV is in feite Mac DeMarco zonder Mac DeMarco. Okay, okay, Mac heeft in het verleden nog in Walter TV gedrumd. Maar deze band is hoofdzakelijk het breinkind van Pierce McGarry, de man die veel van DeMarco’s melige videoclips regisseert. Muzikaal gezien is Walter TV best ongrijpbaar: de absurde, soms flauwe humor sijpelt vaak door in de teksten, en de met effecten vervormde instrumentatie geeft de band een sinister randje.

Qua geest kun je vergelijkingen maken met Ariel Pink, Ween, of het misvormde broertje van Homeshake, nog een band uit de ‘jizz jazz’ kliek van DeMarco. De nieuwe plaat van Walter TV heet Carpe Diem, de welbekende credo voor ‘pluk de dag’. Een mooi advies om op te volgen door deze beroepsgekken live en van dichtbij mee te maken. Als je even geen zin hebt in het commentaar van Frank Snoeks of het zoveelste reclameblok kun je vanavond altijd nog overschakelen naar Walter TV!

Walter TV
Datum: 7 December
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek