Extra concert Roger Waters in Ziggo Dome

Ticketmaster
Extra concert Roger Waters in Ziggo Dome
Extra concert Roger Waters in Ziggo Dome

Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd, een extra concert in Ziggo Dome op vrijdag 22 juni. Na 63 uitverkochte concerten in de Verenigde Staten en Canada dit jaar komt Roger Waters in 2018 naar Europa mijn zijn Us + Them tournee. Us + Them brengt hoogtepunten uit Waters’ omvangrijke, baanbrekende oeuvre met nummers van Pink Floyds grootste albums (‘Wish You Were Here’, ‘The Wall’, ‘Animals’, ‘Dark Side of the Moon’) en nummers van zijn nieuwe alom geprezen album ‘Is This the Life We Really Want?’.

De tourtitel is afgeleid van het nummer ‘Us And Them’ van een van de bestverkochte albums aller tijden, het Pink Floyd album ‘The Dark Side of the Moon’.

“We gaan met een nieuwe show op tournee,” vertelde Roger Waters bij de start van de tour in Amerika. “Het is een mix van dingen uit mijn lange carrière, dingen uit mijn jaren met Pink Floyd, wat nieuwe dingen. Zo’n 80% oud materiaal en 20% nieuw, maar het wordt allemaal door een algemeen thema verbonden. Het wordt een coole show, dat ik beloof je. Het wordt spectaculair, zoals al mijn shows.”

De legendarische live-optredens van Roger Waters staan bekend als meeslepende, zintuiglijke ervaringen met een hoge kwaliteit, state-of-the-art audiovisuele productie en adembenemend quad geluid. Deze nieuwe tour is daar geen uitzondering op, na maanden van zorgvuldige planning en visionair vakmanschap, staat er een bezielde show die het publiek met groots spektakel meeneemt op een muzikale reis.

Roger Waters – Us + Them is de eerste Europese tournee van Waters sinds The Wall Live (2010-2013), zijn uitverkochte wereldtournee die mondiaal door meer dan 4 miljoen fans tijdens 219 shows werd gezien.

Roger Waters
Datum: 22 juni (Extra concert)
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek