Marco Borsato naar Hedon

Ticketmaster
Marco Borsato naar de Effenaar
Marco Borsato naar de Effenaar

Marco Borsato is terug! Met zijn band treed hij nog dit jaar ook op in enkele topzalen door het hele land. Tijdens deze intieme en unieke optredens laat Borsato & band het publiek kennis maken met nieuw werk van zijn album ‘Thuis‘ dat vrijdag 17 november wordt uitgebracht. Op het nieuwe album van Borsato staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema: thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn.

Borsato treedt al 27 jaar op in kleine en grote zalen en ook op diverse festivals heeft hij talloze keren gespeeld. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij maar liefst twintig keer in de Ziggo Dome (‘dat is eigenlijk ongelooflijk’), negen keer in De Kuip, vijfentwintig keer in GelreDome, 20 keer in Ahoy en meer dan vijftig keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. En nu na de album release in Paradiso Amsterdam nog eens vier clubconcerten. Met nieuwe songs van zijn album ‘Thuis’ en ook de grootste hits uit het verleden.

Marco Borsato
Datum: Donderdag 23 november
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek