Golden Earring naar Doornroosje

Ticketmaster
Golden Earring naar Doornroosje
Golden Earring naar Doornroosje

Golden Earring is misschien wel de belangrijkste Nederlandse rock band ooit. De band vormt al vijf decennia het gezicht van de Nederlandse rockmuziek. Met ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’ hebben de Hagenezen bovendien twee absolute wereldhits op hun naam staan.

Golden Earring toert onvermoeibaar voort en trekt altijd volle zalen. Na een halve eeuw zijn Barry, Cesar, George en Rinus nog immer onverminderd populair. Het repertoire van de band is onuitputtelijk en tijdens dit concert komen (bijna) alle favorieten uit vijftig jaar Earring-historie aan bod.

De dames van Luminize zijn de support bij Golden Earring. Niet voor niets want de dames staan garant voor een flinke dosis energie, overgave en spelen een stevige portie rock & roll.

Golden Earring
Datum: 17 januari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45
De kaartverkoop start vrijdag 6 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek