Hausmagger + bFAKE naar Merleyn

Ticketmaster
Hausmagger + bFAKE naar Merleyn
Hausmagger + bFAKE naar Merleyn

Moet je erbij zijn? Ja je moet erbij zijn. Indien je in de jaren 90′ bent opgegroeid is de kans erg groot dat Theo Wesselo een van je jeugdhelden was.

Theo Wesselo vormde samen met Maxime Hartman het duo Rembo & Rembo en voorzag 90s jeugd van humor van de op één-na-bovenste plank. Als de ene helft van Rembo & Rembo liet deze Fijne Vent heel Nederland in zijn broek pissen van het lachen. Samen met drummer Daim en gitarist Reid maakt hij scheitgoeie muziek en een kneiterdikke live show. Mag hij dat zeggen? Ja dat mag. Hausmagger staat niet alleen garant voor een avondje lachen, gieren en brullen maar vooral een flinke portie doodordinaire Nederlandstalige surfrock doorspekt met ironie en 100% beleving.

bFAKE zal de avond openen en dat is een reden om op tijd te komen. bFAKE is een samenwerking tussen PinKi en da Bruin, twee halfbroers die al rondzwervend door de straten van Kaapstad zijn ontdekt door DJ DNA (ex-Urban Dance Squad). Met zijn drieën spelen ze, al party-crashend, menig festival en podium plat. Hun stijl laat zich niet in een hokje plaatsen, daar springen ze meteen weer uit. Zo staan ze ook op het podium, waar ze zich door niets laten tegenhouden. Energiek, wild en dansbaar.

Hausmagger + bFAKE
Datum: 25 januari
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek