Lazuli naar Boerderij

Ticketmaster
Lazuli naar Boerderij
Lazuli naar Boerderij

De Franse formatie Lazuli staat bekend als één van de meest originele bands in het genre. De diversiteit aan instrumenten zorgt voor een unieke sound.

Het instrument van Claude Leonetti, de zogenoemde LéOde, spreekt tot de verbeelding. Wanneer Claude in 1995 tijdens een verkeersongeval verlamd raakt aan zijn linkerhand ontwerpt hij een instrument dat eruit ziet als de Chapman Stick en klinkt als een combinatie van elektrische gitaar, synthesizer en zingende zaag. De band was eerder te zien op de vierde editie van het Progdreams Festival. Kort daarna werd Lazuli door niemand minder dan Fish gevraagd om het voorprogramma te doen tijdens zijn twee uitverkochte shows eind 2015 in de Boerderij.

Lazuli
Datum: dinsdag 10 april 2018
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek